Vatten krig med jenni o tilda

hejsan<3<3

hej igen jah har bloggat en gång redan idag men men. jah bloggar lite olika iblan. men idah har jah gjort läxan. och sen har jah typ solat i 15 minuter sen gick jah hem till jenni och då var tilda dära. och då hadde vi vatten krig i typ 20 minuter det var skit kul. och sen solade vi lite mera men solen var inte så stark då så att jah fick ingen ferg idah men men kommer att få den se i alla fall. elr hoppas jah. men sen gick jah men och åt. sen jick jah o tvättade håret o så. för att vi hadde vatten krig o så och iskolan bombaderade typ alla mejj med gräs i håret.
men jah vill bah säga en sak som var så jävla kul som jah fortfarande skratar åt men när vi var hos jenni så hadde vi ju vattenkrig och dåså hadde jah bah bh o chorts (stavning) och då vissade jah en ska från en film som hete rden bästa sommaren och då skulle man så hära göra runt o runt med rumban o höfterna alltså dom gjorde så på filmen men då så böejade tjejen att göra fram o tillbaka haha det var skit kul..

men i morrn så ska jah o ronja åka och handla lite ska bli kuligt. men jah kanske inte kommer att skriva så himmla myk på bloggen nu på sommaren för jah ska sola o så.. elr jah jag ska försöka och saffa mejj ett liv utan datorn så myk om det går. men aja nu ska jah gå och torka håret.

puss&smek

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0